به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس فتا، سرگرد مهدی شکیب افزود: یکی از روشهایی که امکان نفوذ ویروس ها و بدافزارها به دستگاه ها و سوءاستفاده از آنان را فراهم می کند، دریافت و ارسال فایل ها از طریق نرم افزارهای اشتراک داده زاپیا و شرت است.
وی اظهارکرد: دریافت و ارسال تصاویر و فیلم های نوروزی در این ایام بسیار رایج است به نحوی که در تمامی دورهمی های خانوادگی در این ایام، ارسال و دریافت اطلاعات حرف اول را میزند.
سرگرد شکیب اضافه کرد: در برخی از موارد امکان ارسال ویروس از این طریق وجود دارد و به محض دریافت فایل ویروسی، اطلاعات خصوصی فرد قربانی در دسترس فرد سودجو قرار می گیرد. لذا هموطنان باید نسبت به دریافت فایل های مختلف کمی دقت داشته باشند.
وی درتوصیه به کاربران گفت: حتماً از آنتی ویروس های بروز شده استفاده کرده و از دریافت فایل های مشکوک خودداری کنید.
وی تاکیدکرد: حتماً باید نسبت به منبع ارسال کننده اطلاعات شناخت کافی داشته باشیم و از دریافت اطلاعات از منابع نا معلوم و ناشناس خودداری کنیم.
سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: هموطنان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش آموزش مراجعه نمایند. همچنین در صورت مواجهه با موارد مشکوک و ثبت در بخش ثبت گزارش مردمی پلیس فتا را در ایام نوروز همیاری کنند.
سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا نسبت به دریافت فایل های ویروسی و در نهایت دریافت اطلاعات خصوصی افراد از طریق افراد سودجو هشدار داد.
کد خبر 3939013
نظر شما